17 April 2007

Munadepühad

See aasta sai munadepühad pandud ühte patta teretulemast peoga. Ja ma ilmselt ei ole kunagi varem sellist toiduvalikut näinud aga ilmselt oli seal midagi igale maitsele alates kiluvõileibade ja kartulipudruga lõpetades shushiga ja ilmselt need on ka ainukesed nimed, mis mulle meelde jäid. Paremad palad vast olid Eestist, Thaist ja Prantsusmaalt samas ei või ka teisi alahinnata. Prantslasest peakokk Benji võib päriselt ka peedist pesumasinale trumli teha - vat nii osav on. Igatahes söök oli suurepärane ja kogu see lauatäis kadus kibekiirelt. Pärast seda muidugi kerge õlu ja sake. Mitte et ma püüaks nüüd sinist punaseks rääkida, aga õlle on siinmail väga hea, nii et kui siia kanti hakkate tulema, siis pole vaja soomlaste kombel kärudega kaasa tassida ja hind ei ole ka kõige hullem - odavamat sorti 6-paki eest tuleb 888 jaapani raha välja käia, mis maarahas teeb umbes 90 kulli. Sakest ma räägin kunagi hiljem. Kuna erinevate maade ja kultuuride esindajaid oli rokem kui 3 käe sõrmedel saaks üles lugeda, siis otsustasime Kajaga tutvustada eesti traditsioone. 20 keedumuna, pakk vildikaid, rohkelt näpuosavust ja internetti. Mõne aja pärast oli 16nel munal erinevate riikide lipud peal ja esimese rahvusvahelise munakoksimise meistrivõistluse alagruppide loosimine võis alata:

Võistlus toimus head-to-head formaadis ehk loositi paarid ja võitja läks edasi järgmisesse ringi. Paarid loositud tehti veel viimane pilt sõpradena:

OMG pwnage teh real ninja among us

Peale loosimist anti igale meeskonnale veidi ettevalmistus aega, mis kulutati muna täiendavaks tuunimiseks. Loen veel munale viimased sõnad peale ja võistlus võis alata:

Fookuses Jesse - ohtlik vaenlane ühendriikidest
(ühtlasi ka sakura ja hanami piltide autor)

Kahjuks loositi Eesti vastaseks kohe esimeses ringis Bulgaaria ja sellega olid ka Eesti edasi saamise tsääntsid kadunud. Samuti ei vedanud ka ühendriikidel, kes kohe esimeses ringis pidi alla vanduma Indoneesiale ja "The egg sacuter"ist jäi alles vaid see:

16 riigi tugevas konkuretsis tuli "Egg cracking championship 2007" ametlikuks võitjaks Indoneesia:
Maailmameister Wesley

Peale väsitavat turniiri olid osavõtjad auga kosutava joogi ära teeninud:


Ja õhtu võis jätkuda sarvede mahajooksmisega:

Osad pildid Kaja masinast ja legendary pildid bulletproofist.

1 comment:

Sehkendaja said...

Laud samal ajal Mikasel (ja ei jää sugugi alla, vähemasti meisterlikkuse poolest, kui rahvusvahelisusest jääb puudu): http://flickr.com/photos/laidmets/460106133/