16 April 2007

Korea karaokee

Karaoke
Tegelt siiski päris ehtne Jaapani karaoke. Juba teisel õhtul olime me sunnitud minema karaoket laulma. See on vist üks populaarsemaid ajaveetmis viise siinmail. Õnneks või kahjuks erineb siinne karaoke sellest, mida võib Eestis kogeda. Siin lauldakse karaoket vaid oma seltskonnaga ja selle tarbeks saab vastavalt klubilt rentida ruumi:

Kui inimesi juurde tuleb, siis saab veidi suurema ruumi võtta:

Laulude valik on korralik alustades Slipknoti Dualityga ja lõpetades Barbie Girl'iga, sinna vahele mahub veel lademetes jaapani ja hiina keelseid lugusi. Barbie Girl oli ka esimene karaoke lugu, mida ma siinmail sain kuulata kooli ainsa blondi esituses (tervitused Kajale). Igatahes üritab ta blondide lippu kõrgel hoida "I'm a blonde single girl in the fantasy world". Lisaks on karaokega veel selline lugu, et see ei taha mitte kunagi otsa saada ja ei ole midagi erilist kui koju saab alles 6st hommikul.

Aktus
Kuna ideaalis sai ikkagi kooli tuldud, siis paar rida ja pilti ka aktusest. Loomulikult toimus välisõpilastele oma aktus. Rookied pidid juba pool tundi varem kohale minema, et kuiva trenni teha, sest ega aktusel ei või ju midagi untsu keerata. Selle poole tunni jooksul õppisime me selgeks kuidas püsti tõusta ja "Hai" öelda, kui sinu nimi öeldakse. Sellega ka treening piirdus. Siis rääkis mingi Austraalia vana tarka teksti ja kõik noogutasid pead ja plaksutasid. Sama tehti ka kooli presidendi puhul ja poole tunni pärast oli ametlik osa läbi. Sellele järgnes lodev foto sessioon. Igatahes olin ma selleks korralikult valmistunud ja et eesti lippu kõrgel olla, kruvisin endale ilveslikult kikilipsu ette:

Pildisessioonist sai suht kiirelt kopp ette:


1 comment:

Sehkendaja said...

Sellist pilti naljalt pole ikka näinud. Ja ei usu, et kunagi näebki. Pulmas kah nii peent lipsu vist ette ei saa!