13 December 2007

Digimuutub

Nonii läks minna.
Kes siis Digimoni ei oleks näinud. Selles osas siis digimuutusime HüperSamuraiDigimoniks. Pildil siis need tüübid, kellega sa üksikul tänaval tüli ei tahaks norida.

Nagu samuraidele kohane, tegime kerge tee.
Otseloomulikult ka oma teenindajad, kes kummardasid ette ja taha ja vahepeale ka.
Tee sett siis järgmine: roheline tee + riisi ja punase oa eriti magus käkk. No ja kui sa arvasid, et niisama lihtne ongi, et valad tee kurgust alla, siis mõtle uuest. Enne tuleb käkk nahavahele keerata, seejärel siis keemia. Võta tee parema käega ja aseta vasakule käele, keera 2 korda päripäeva, lahmi täpselt 3 laksuga kogu tee keresse, siis keera vint tagasi - j2lle 2 korda. Siis tõsta kauss (mis ta muud on) kõrgemale, vaata pilti, kummarda ja pane tagasi mati peale. Nii lihtne ongi, kui välja arvata see, et selleks ajaks lööb põlvedest juba sädemeid välja.
No ja kui oledki suuteline ennast põlvitusest püsti saada ja pildi ette, siis pole muud kui plätud jalga ja uute tossudega sadat meetrit proovida. Ja loomulikult peavad plätud ikka veidi väiksed ka olema.
Tsikkidega on siis veidi teine lugu, kui mehed on veidi tagasihoidlikumad, siis tsikkidel on ikka korralikult vilesi ja kellasi
Past meets future
Noneh ja lõpuks siis jaapanlased, kes meid digimoondasid.
Paar pilti lisaks SIIT

No comments: