06 May 2007

Kirppu tori

Nonii, tegelikult sai kirbuturul juba mõned nädalad tagasi käidud, aga ei olnud siiani mahti sellest midagi kirjutada. Igatahes leidis see aset FC Tokyo kodustaadionil - Ajinomoto staadion u. 50 tuhande istekohaga. Staadion põhimõtteliselt ehitati 2002 aasta jalku mm-i jaoks, et Saudi Araabia meeskonnal oleks kus treenida. Turg ise toimub kord kuus ja nagu arvata oli, võib sealt leida kõike.

PlayStation 2-te müüdi mingi 150.- eegu eest. Pole õrna aimu, kas see töötab või mitte. Telekaid sai 50.- kulli eest, ilmselt nipp on selles, et kui sa telekast kunagi lahti tahad saada, siis pead 500.- maksma (niisama prügikasti kõrvale ei tohiks jätta). Ja kui mõelda selle peale, et Jaapan tahab selle aasta lõpuks täielikult digi-tv peale üle minna, siis see 50.- on ikka päris kirves hind. Aga no seal oli veel pärle näiteks:

Selle valge cruiseri hind oli 1300 eeku, mille oleks ilmselt tonni peale saanud kaubelda. Siis Matu koerale Sputnikule oli ka päris korralik garderoobi valik, väike osa sellest siin:

Üldiselt on Jaapani koerahullustus ületanud igasugused piirid, aga sellest ehk hiljem kunagi. Kõige imelikum kogu selle turu värgi juures oli see:

.., et vaatamata sellele, et müüdi igast jama, olid müüjatel sellised autod istumise all, et karp vajus lahti. Pildil muidugi huumor, aga juba ameerika masina omamine siin ei ole lihtne. Peale selle nägi igast uunikume ja Tokyo drifti sarnaseid masinaid. Igatahes jäi seekord minu saagiks paar Dakine juppi:

Kott ja kindad mõlemad tutikad ja kiles. Alghinnaks kott 2000 jeeni ja kinnud 1000 aga peale mõningat käte ja jalgade tööd sai kokku lepitud, et võtan mõlemad 2 ja poole tonni eest ära. Ja nii ma siis saingi endale tutika koti 175.- eegu eest ja kindad 75.- eegu eest. Ei paha, ei paha.

No comments: